MAKALELER / KOLTUK VE KANAPELERİN TEMİZLENMESİ
KOLTUK TEMİZLEYİCİ SPREYİ
KANAPE TEMİZLEYİCİSİ
GENEL TEMİZLEYİCİ SIVISI
Evlerde ve işyerlerinde mevcut olan koltukların ve kanepelerin temizlenmesinde dikkat edilmesi gereken noktalar var. kullanacağınız deterjanın PH: 6 - 7 civarında olmalıdır. bunun nedenlerinden biri kullandığınız deterjanları yeteri kadar bu ürünlerden uzaklaştıramadığınız taktirde uzun vadede koltuğa oturan veya uzanan kişilerde kaşıntı yapabilir.
Yukarıda belirtilen ürünlerin temizlenmesinde yüzey aktif maddeler kullanmalısınız. Bunlar labsa, sles, betain, nonyonik, komperland gibi hammaddelerden oluşması gerekir.
Kullanılan anyonik ve nonyonik maddelerin karışımının homojen olmasına dikkat etmek gerekir. ayrıca ürünün köpük yapmaması isteniyorsa yeteri kadar köpük kesici sıvı veya toz kullanmanız gerekmektedir.
Kullanılan ürün toz formunda ise karışımın içerisine bir miktar sodyum tri poli fosfat ve sodyum per karbonatın kullanılması ürettiğiniz ürünün aktifini artırır. mevcut kirlerin daha kolay ve daha hızlı çözülmesini sağlar.
NOT : Yukarıda formüle edilen ürüne hipo klorid kullanmaktan kaçınınız. çünkü renkli ürünlerin ağarmasına neden olur. bunu dikkate almanızı öneririm.
Kanape ve koltuk temizleme kimyasalı üretimi dahil olmak üzere,farklı deterjan ürünlerinin üretimi düşünüldüğünde ve bu konuda kaynak arandığında DETERJAN ANSİKLOPEDİSİ formül içeriği bakımından sizlere yeterli olabilir. Mühendislere,yöneticilere,işletmecilere ve imalatçılara yönelik hazırlanan DETERJAN ANSİKLOPEDİSİ içerisinde deterjan ürünlerine ve temizlik maddelerine ait,yüzlerce ÜRETİM FORMÜLLERİ ve İMALAT YÖNTEMLERİ mevcuttur.
DETERJAN ANSİKLOPEDİSİ içerisindeki bu ürünleri hiçbir teknik destek almadan ve gerektiğinde hiçbir teknik makine kullanmadan tekbaşınıza imal edebilirsiniz.
DETERJAN ANSİKLOPEDİSİ herkesin çok kolay anlayabileceği ve herkesin çok rahat kullanabileceği sade bir dille yazılmıştır.
DETERJAN ANSİKLOPEDİSİ mevcut işlerinizin gelişmesine katkı verebilir veya yeni bir iş kolu yaratmanızda sizlere ışık tutabilir.
ETİKETLER: KOLTUK TEMİZLEYİCİ DETERJAN NEDİR,NASIL ÜRETİLİR,KANEPE TEMİZLEME DETERJANI FORMÜLÜ,FORMÜL,FORMÜLLERİ,KOLTUK TEMİZLEYİCİ DETERJAN YAPIMINDA KULLANILAN KİMYASALLAR,HAMMADDELER,DETERJAN NE DEMEK,DETERJAN İMALATI,İMALAT,İMALATÇILARI,DETERJAN ÜRETİMİ,DETERJAN ÜRETİCİLERİ,DETERJAN NEDEN YAPILIR,DETERJAN BAŞLANGIÇ FORMÜLÜ,DETERJAN YAPMAK,TOZ DETERJAN İMALATI,SIVI DETERJAN ÜRETİMİ,DETERJAN İÇERİĞİ,İÇERİK,DETERJAN BİLEŞİMİ,DETERJAN TERKİBİ,DETERJANIN YAPISI,DETERJAN NASIL KULLANILIR,KULLANIMI,ÖZELLİKLERİ,NEDEN KULLANILIR,DETERJAN NEREDE KULLANILIR,DETERJANLAR,DETERJAN GÜVENLİK BİLGİ FORMU,DETERJAN ANALİZİ,DETERJAN ANALİZLERİ,DETERJAN SPESİFİKASYONU,DETERJAN TEKNİK ÖZELLİKLERİ,DETERJAN MSDS,DETERJAN TEKNİK ŞARTNAMESİ,DETERJAN YAPILIŞI,DETERJAN ELDESİ,ELDE EDİLİŞİ.
DETERJAN ANSİKLOPEDİLERİ...İÇERİKLERİ
SOLVER KİMYA